Vi søger en administrativ blæksprutte med flair for både praktiske opgaver og kundepleje

Kan du lide at arbejde med mennesker og trives du med ansvaret for at sikre en lettere hverdag for husets klienter samt dine kollegaer, så er denne stilling noget for dig.

Vi søger en medarbejder på fuld tid til at bemande vores reception samt tage ansvar for praktiske opgaver i huset.

Vores reception udgør frontlinjen i virksomheden – det er receptionen, der besvarer langt de fleste telefonopkald, tager imod kunder samt sørger for, at virksomheden fremstår præsentabel, professionel og indbydende.

Drachmann er et lokalforankret advokatfirma. Vi bistår både private klienter samt erhvervsklienter. I receptionen kommer du derfor i kontakt med rigtig mange forskellige mennesker både telefonisk og ved fysiske henvendelser. Det er derfor vigtigt, at du er robust og har gode sociale kompetencer.  

Vi er en moderne advokatvirksomhed med flotte fysiske rammer og et højt professionelt niveau. Det er vigtigt for os, at du tager ansvar for at sikre, at virksomheden fremstår bedst muligt for alle, som besøger virksomheden. Stillingen vil derfor tillige bestå i en lang række praktiske opgaver på kontoret lige fra oprydning og opfyldning til byture og indkøb. Stillingen indeholder ikke juridisk sagsbehandling.

Vi tilbyder en uformel tone og et godt socialt sammenhold. Vi går op i at have et godt arbejdsmiljø og i at sikre høj medarbejderglæde. Vi holder løbende udviklingssamtaler og prioriterer medarbejdertrivsel højt.

Du får brug for følgende kvalifikationer:

  • Du er omhyggelig og struktureret i udførelsen af dine arbejdsopgaver,
  • Du er vant til at bevare overblikket også ved daglig travlhed,
  • Du er proaktiv og ærekær om dine arbejdsopgaver,
  • Du har gode evner for prioritering og systematisk opgaveløsning,
  • Du er venlig og imødekommende overfor alle typer henvendelser,
  • Du er indstillet på at ”smøge ærmerne op” og løse de opgaver, som skal løses.

IT: Kendskab til UNIK Advosys er en fordel men ikke et krav, da du vil blive oplært. Du skal dog have god erfaring med brug af IT.

Sprog: Du formår at kommunikere klart og tydeligt på dansk i både skrift og tale. Øvrige sprogkundskaber, herunder engelsk, er absolut en fordel.

Løn og ansættelsesvilkår forhandles individuelt.

Ansøgning og CV sendes til drachmann@drachmann.com senest den 20. juni 2021.

Jobsamtaler afholdes i uge 25.

Ved spørgsmål til stillingen kan du kontakte HR-ansvarlig Sissel Victoria Egede-Pedersen på tlf. 54 84 50 40 eller svep@drachmann.com.

Vi glæder os til at høre fra dig.