Er du vores nye advokat eller advokatfuldmægtig?

Advokatfirmaet Drachmann søger en dygtig og engageret advokat og en advokatfuldmægtig til vores kontor i Nakskov.

Som advokat, eller fuldmægtig, får du egne sager med klientkontakt og kontakt til vores samarbejdspartnere, ligesom du vil få mulighed for at opdyrke dine egne specialer.  Vi lægger derfor vægt på, at du er fagligt dygtig med en god juridisk forståelse, udadvendt, struktureret, forretningsorienteret og har engagement.

Som advokat hos os behandler du, som udgangspunkt, alle sager selvstændigt, men oftest i samarbejde med en partner, og vil i løbet af kort tid have mulighed for at opbygge din egen klientportefølje.

Som advokatfuldmægtig hos os, kan du forvente en alsidig og grundig uddannelse, med afvekslende arbejdsopgaver, i tæt samarbejde med firmaets partnere, og du skal selvfølgelig deltage i Advokatsamfundets advokatuddannelse, samt anden supplerende efteruddannelse.

Du skal have lyst til at videreuddanne dig, for at sikre et højt fagligt niveau, og varetage dine arbejdsopgaver i god sparring med firmaets partnere og ansatte samt engagere dig i det lokale erhvervsliv.

Løn og tiltrædelse efter nærmere aftale.

Om Advokatfirmaet Drachmann
Advokatfirmaet Drachmann lægger vægt på at kunne rådgive erhvervsklienter, offentlige institutioner og private, med juridisk rådgivning i bredeste forstand. Det er vigtigt at opretholde den nære, personlige kontakt med klienter og samarbejdspartnere, for at opnå gode, værdibaserede løsninger for klienterne.

Ved at tænke og handle innovativt, arbejde tværfagligt med indsigt i, og forståelse for klienternes situation, gør Advokatfirmaet Drachmann det vanskelige enkelt og klart. Den personlige rådgivning, på et højt fagligt niveau, med lokal tilstedeværelse, er vigtig for os, når der skal findes løsninger.

Vi er 17 medarbejdere, 6 jurister og 11 advokatsekretærer og administrative medarbejdere, og vi yder juridisk rådgivning indenfor alle de områder, som klienterne har behov for i lokalområdet. Vores målsætning er størst mulig faglighed og dygtighed.

Vi er lokalforankret, med kontorer i både i Nykøbing Falster og Nakskov.

Vi har et godt arbejdsmiljø, med en uformel omgangstone, personligt prægede, nyindrettede kontorer og nyeste IT, i et spændende fagligt miljø med dygtige og engagerede kollegaer.

Det er vigtigt, at du bliver godt integreret i lokalområdet. Vi forventer derfor, at du inden for rimelig tid efter at være tiltrådt, bosætter dig på Lolland. Har du en partner, som har brug for arbejde i området, kan vi trække på vores store netværk, og vi kan være behjælpelige med at finde en bolig.

Yderligere oplysninger og spørgsmål
Læs mere om os på drachmann.com eller kontakt advokat Sissel Victoria Egede-Pedersen 54 84 50 40 eller sep@drachmann.com.

Vi ser frem til at modtage din ansøgning med eksamensbevis(er) og uddybende CV på e-mail karriere@drachmann.com.

Alle henvendelser vil blive behandlet fortroligt.

Samtaler afholdes løbende.